Het komt wel eens voor dat we besloten ruimtes moeten betreden. Normaal is een besloten ruimte al vaak reden genoeg om extra voorzichtig te werk te gaan. Maar Wanneer er dan ok nog geklommen moet worden in de besloten ruimte nemen we extra maatregelen. Er valt te denken aan oa:
– mangatwacht.
– zuurstofmeting (met herhaling)
– Goede communicatie mogelijkheden
– Rescue standby
– Voldoende materialen om de medewerker te evacueren mocht dat nodig zijn.
– TRA
– Plan van aanpak

mde

Werken in besloten ruimtes vergt extra maatregelen. De Hoogwerker neemt deze maatregelen ook zodat er veilig in deze besloten ruimtes gewerkt kan worden

oznor

Het komt ook wel eens voor dat we met adembescherming moeten weken. Mocht dat nodigzijn dan kunnen wij ook voor adembescherming zorgen speciaal voor besloten ruimtes. We gebruiken dan adembescherming die zo compact mogelijk is. Deze adembescherming zal ons minder hinderen. En Omdat we toch al in nauwe ruimtes moeten is dat erg wenselijk. De laatste klus in besloten ruimtes was voor een telecom provider. De antennes hingen buiten een kerk maar om de kabels bij de apparatuur te krijgen die binnen stond moesten ze door een zeer nauwe besloten ruimte. Wij zijn daar naar binnen gegaan om de kabels zorgvuldig te bundelen en vervolgens vast te zetten. Na twee dagen werken in de besloten ruimtes was alles geregeld en we hebben de site werkend opgeleverd. Op de kerk zijn geen kabels in het zicht omdat die netjes zijn verwerkt.

Meer informatie vindt u hier: Arbocatalogus