Winkel

Als u veel op grote hoogtes werkt of werknemers heeft die dat doen, dan weet u hoe belangrijk het is om kwalitatief hoogwaardig klimmateriaal te bezitten. U kunt daarvoor niet simpelweg naar een gewone winkel, u moet dan naar een winkel die zich specialiseert in goede klimmaterialen voor een betaalbare prijs. In andere woorden, u moet naar de Riggerwinkel.

Over de Riggerwinkel

De Riggerwinkel is een winkel voor klim- en valbeveiligingsmaterialen. Deze winkel wordt beheerd door De Hoogwerker. De Riggerwinkel heeft, in tegenstelling tot een normale winkel, geen vaste openings- en sluitingstijden. Wij openen na telefonische afspraak, dan kunt u even kijken, passen en voelen aan onze materialen. U kunt ook contact met ons opnemen voor vragen en om alles even te bespreken. Dan maken we samen de bestelling rond. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Het voorraad van de Riggerwinkel

Bij de Riggerwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment aan klim- en valbeveiligingsmaterialen. Onze selectie is niet alleen gevarieerd, maar ook nog kwalitatief hoogwaardig. Dit blijkt uit het feit dat wij u merken kunnen bieden zoals: Petzl, Miller, CT en Fixe. Bij de Riggerwinkel heeft u dus keuze en kwaliteit.

De klimmaterialen van de Riggerwinkel

Bij de Riggerwinkel hebben we veel verschillende klim- en valbeveiligingsmaterialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten gordels, helmen en lijnen. Verder hebben we ook carabinners van zowel lichte metalen als staal, met ieder hun eigen voor- en nadelen. We hebben ook afdalers, klemmen, tassen, messen, lampen, haken, katrollen en alles wat u nodig heeft voor rope access of abseilen.

Op het gebied van Petzl materiaal hebben we nog ander materiaal. Op dit gebied bestaat het assortiment van onze winkel uit onder andere Nahavo bodden, Shunt, Croll, Asap, Absorbica, steigerhaken en valbeveiliging. Er is dus meer dan genoeg keuze bij onze winkel.

Wilt u een ruime selectie klim- en valbeveiligingsmateriaal van topmerken, dan moet u bij de Riggerwinkel zijn. Voor meer vragen, informatie of een vrijblijvend assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan met groot genoegen verder. Ook kunt u een bestelling bij ons plaatsen.