Veel mensen begeven zich vaak op grote hoogtes. Sommige mensen zitten vaak hoog boven de grond om hun werk of reparaties uit te voeren, anderen klimmen recreatief. Hoewel beide groepen verschillende doelen hebben en daar verschillend materiaal voor inzetten, staat één ding voor beide groepen vast: ze hebben behoefte aan goed en betrouwbaar klim- en valbeveiligingsmateriaal. De Hoogwerker kan u daarbij van dienst zijn.

De Hoogwerker en De Riggerwinkel

Bij De Hoogwerker bieden wij u verschillende cursussen en andere diensten, maar wij doen niet aan verkoop. U kunt dus niet direct bij De Hoogwerker klim- en valbeveilingsmaterialen aanschaffen. Daarvoor moet u bij onze online webshop zijn: De Riggerwinkel. Deze winkel wordt beheerd door De Hoogwerker. De Riggerwinkel is vooral online actief, maar u kunt er ook rondkijken. Er zijn geen vaste openingstijden, na een telefonische afspraak openen wij de winkel voor u zodat u onze producten kunt zien en voelen.

Bij De Riggerwinkel wordt veel waarde gehecht aan hoge kwaliteit. Daarom worden daar onder andere producten verkocht van grote en betrouwbare merken zoals Lanex, Ekman safety, Singing Rock en Petz.

De Riggerwinkel en Petzl

Petzl is één van de merken waar De Riggerwinkel mee samenwerkt. Om goed te begrijpen wat Petzl zo uitzonderlijk maakt, is het goed om de geschiedenis van het bedrijf te begrijpen.

Het bedrijf werd opgericht door Fernand Petzl, een Fransman (van Duitse afkomst) met een passie voor spelonken. Hij ontdekte dat er in zijn tijd nog geen gespecialiseerde winkels waren voor klim- en spelonkmateriaal, dus maakte hij (vooral tussen 1933 en 1942) de meeste van zijn materialen zelf. In 1968 werd hij ontdekt door ene Bruno Dessler, en richtte toen zijn bedrijf op waardoor zijn klimmaterialen gecommercialiseerd werden.

Het bedrijf Petzl was dus vanaf het begin al een innovator, een traditie waar niets aan is veranderd. Sinds de dood van Fernand Petzl in 2003 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Paul. Op de website* van Petzl zegt hij dat innovatie het hart van het bedrijf is. Petzl is dus een bedrijf dat innoveerde, innoveert en zal blijven innoveren.

Als u bij De Riggerwinkel kiest voor Petzl, dan kiest u dus voor een oude reus op het gebied van klimmaterialen, een innovator en een bron van kwaliteit. Voor meer informatie over Petzl, De Riggerwinkel of onze producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.cytotec dose cytotec online uk cytotec misoprostol 200 mcg cytotec overdose cytotec yahoo cytotec induction of labor cytotec vs cervidil