Gevelreiniging

De meeste mensen houden hun huis graag schoon en netjes. Dit is meestal om zowel hygiënische als om esthetische redenen. Veel mensen weten dat het schoonhouden van de buitenkant van het huis net zo belangrijk is als de binnenkant, maar desondanks worden gevels vaak overgeslagen. Meestal komt dit omdat de meeste mensen niet weten hoe ze de gevelreiniging moeten aanpakken. Gelukkig kunt u daarvoor rekenen op De Hoogwerker.

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging houdt bij ons in dat we al het vuil van uw gevels verwijderen. Dit kan bestaan uit organische vervuiling, waaronder groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Maar het kan ook gaan om graffiti, gevelverf of andere vormen van anorganische vervuiling. Al deze vervuiling kunnen wij, met de juiste technieken, van uw gevel verwijderen waardoor deze er weer zo goed als nieuw uitziet.

Het belang van gevelreiniging

Een vervuilde gevel zorgt er al snel voor dat u een slechte indruk maakt bij toevallige voorbijgangers en (potentiële) klanten die uw pand bezoeken. Dat is natuurlijk zonde, uw pand is immers het visitekaartje van uw onderneming. De eerste indruk is vaak het belangrijkst, dus als u een goede indruk wilt maken op (potentiële) klanten en toevallige voorbijgangers, is een schone gevel van vitaal belang.

Gevelreiniging bij De Hoogwerker

Gevelreiniging behoort tot één van de diensten, die door De Hoogwerker worden aangeboden. We kijken dan wel eerst of er niet een andere mogelijkheid is om de werkzaamheden te verrichten, maar meestal hebben onze opdrachtgevers dat zelf al wel gedaan. Als die alternatieven niet mogelijk of reëel zijn, dan gebruiken we abseiltechnieken, ook wel bekend als Rope Access. Door het gebruik van touwen kunnen we veilig werken en op moeilijk te bereiken plekken komen. Voordat we aan de werkzaamheden beginnen, maken we eerst een Taak Risico Analyse (TRA). Iedereen weet dan wat hij of zij moet doen en hoe de noodprocedures werken.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van gevelreiniging of andere specialistische werkwijzen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wie weet maken wij dan binnenkort ook uw gevels schoon.