Diensten

Er kunnen zich meerdere situaties voordoen waarbij werken op grote hoogte noodzakelijk is. U kunt bijvoorbeeld denken aan het ophangen van een reclamedoek, het wassen van de ramen van een kantoortoren of reparaties uitvoeren aan een windmolen. Voor dit soort werkzaamheden kunt u rekenen op de verschillende diensten van De Hoogwerker.

De werkwijze van De Hoogwerker

Voor bijna elke situatie hebben we wel een oplossing, maar welke is nu het veiligst en goedkoopst? Om daar achter te komen, komt De Hoogwerker eerst langs om de situatie in te schatten en te bespreken. Soms kan een kraan of mechanische hoogwerker de beste oplossing zijn, soms is dat een menselijke hoogwerker die met behulp van klimlijnen de werkzaamheden op hoogte uitvoert (rope access). Tot slot kan een opleiding voor het personeel, die de klus dan zelf uit kan voeren,uk essays  een optie zijn.

De diensten van De Hoogwerker

Zoals eerder besproken, heeft De Hoogwerker voor verschillende problemen en situaties verschillende oplossingen.

Één van deze oplossingen is rope access, ook wel bekend als industrieel klimmen. Deze Engelse term betekent grofweg toegang krijgen door middel van een touw. Via rope access kan men eenvoudig en snel op hoogtes komen die normaal gesproken alleen met kraain of steiger te bereiken zijn. Voor eenvoudige klussen kan deze methode eenvoudiger, goedkoper en zelfs veiliger zijn.

Een van de andere diensten van De Hoogwerker is glazen wassen en gevelreiniging, en dan in het bijzonder op plekken die moeilijk te bereiken zijn. Met behulp van de eerder genoemde rope access, hoogwerkers of steigers kunnen we afhankelijk van de situatie all uw ramen en gevels bereiken en schoon houden.

Opleidingen van De Hoogwerker

Andere diensten die De Hoogwerker u kan bieden zijn onze opleidingen. Wij kunnen onze cursisten alles leren over onder andere veilig materiaalgebruik, het opstellen van een stappenplan en veiligheidsprocedures. Bij deze opleiding wordt gelet op zowel de theorie als de praktijk. Speciaal voor telecombedrijven zijn er twee opleidingen die zijn afgestemd op specifieke situaties in deze branche.

U kunt dus op een gevarieerd assortiment van diensten rekenen bij De Hoogwerker. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.