Klimmateriaal webshop

De Hoogwerker is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het veilig werken op (grote) hoogte. In onze klimmateriaal webshop, de Riggerwinkel genaamd, kunt u alle benodigde materialen bekijken en bestellen.

De Riggerwinkel, dé klimmateriaal webshop

De Riggerwinkel is een klimmateriaal webshop van De Hoogwerker. Hier verkopen wij alle genodigde materialen voor veilig werken op (grote) hoogte. Al deze klim- en valbeveiligingsmaterialen voldoen aan de hoogst gestelde eisen. Het uitgebreide assortiment in onze klimmateriaal webshop kunt u gemakkelijk en snel bestellen. Bovendien kunt u direct via iDeal uw betaling voldoen. Mocht u (nog) niet zeker zijn welke materialen u het beste kunt kiezen voor het werk dat u op hoogte wilt gaan uitvoeren, dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons langskomen. Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt kunt u bij ons in de winkel langskomen om te kijken en te passen. Wij helpen u materiaal kiezen aangepast op uw specifieke werk.

Uitgebreid assortiment klimmaterialen

In onze klimmateriaal webshop vindt u een uitgebreid assortiment klimmaterialen van verschillende merken. Wij hebben de volgende producten en materialen:

Afdalers
Bandsling, rondlus
Carabiners van licht metaal
Carabiners van staal
Gordels
Helmen
Hoofdlampen
Katrollen
Leeflijnen
Lijnen / Hijstouw
Positioneren
Stijgen (lijn klemmen)
Tassen
Valdempers / Absorbers
Valstopblok
Zelfzekering en backup apparaten
Complete klimsets
Reddingsets

Hiernaast zijn er nog diverse andere materialen te vinden in onze klimmateriaal webshop. Bovendien hebben wij altijd een mooie aanbieding. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

De merken die wij voeren zijn onder andere:

Petzl
Fixe
Miller
CT

Opleidingen en cursussen

Naast de klimmateriaal webshop verzorgt De Hoogwerker ook verschillende opleidingen en cursussen met betrekking tot werken op hoogte. Onze cursussen en opleidingen zijn geschikt voor mensen die onder andere in de volgende branches gaan werken:

Bouw
Evenementen
Elektro montage
Telecom
Theater
Off shore
Windmolens

Het praktijkgedeelte wordt gegeven in een vijftien meter hoge loods met een Layersteiger. In deze loods worden diverse klim- en valbeveiligingsmaterialen gebruikt. Cursisten kunnen op deze manier alle materialen en technieken uitproberen en beoefenen.

Kortom, voor advies, materialen en gespecialiseerde cursussen kunt u terecht bij De Hoogwerker.